Meld je direct aan voor de cursus

Wij helpen u graag met al uw vragen

Aanmelden theorie cursus

Haal jouw theorie in 1 dag!

Wie reserveert het examen?

Rijschool Modules reserveert het theorie-examen direct als deze bij het CBR beschikbaar is, zodat je ook echt in één dag kunt slagen. Na jouw aanmelding hoef je ons alleen even te machtigen, dan regelen wij de rest. Deze machtiging is door het CBR verplicht voor alle theorie-examens die worden afgenomen.

Verplicht vanaf 1 maart 2021
Met de machtiging geeft de kandidaat toestemming om in zijn naam een theorie-examen te reserveren. Deze verplichte machtiging geldt voor de theorie-examens voor auto, motor en bromfiets die vanaf 1 maart 2021 afgenomen worden.

DigiD
Machtigen voor theorie-examens kan op mijn.cbr.nl, met de persoonlijke DigiD en het CBR-nummer van de opleider. Rijschool Modules nummer 7598u8.

De machtiging is 1 jaar geldig. De machtiging vervalt zodra de kandidaat slaagt voor het theorie-examen, of de machtiging weer intrekt.

Hoe gaan wij te werk?

Je kunt je bij autotheorieleiden inschrijven voor een 1daags Theoriecursus met CBR examen of wanneer je al je eigen examen gereserveerd hebt een theoriecursus met alleen theorie cursus.
Vraag nu aan theorie cursus pakket aan !

Theorie cursus €56 ✅
Theorie examen €48 ✅
Vervoer naar het CBR €35 ✅
Totaal kost €139

De 1-daagse cursus is op donderdagen en begint om 07:00 uur en eindigt om 12:00 uur. Na de cursus brengen we theorie kandidaten naar het CBR en terug naar cursus locatie te Leiden.

Heb je nog vragen?

Waar geven wij de cursus?

Bel of App ons

Mob: +31 6 49 39 91 58
Tel: +31 71 3 01 81 64

vestiging

Fruitweg 24k
2321 GK Leiden
Vlakbij Station Lammerschans

Bericht ons

info@autotheorieleiden.nl