Belangrijk!

Indien je reserveert, kopen wij een examenplaats voor je in bij CBR. Dit betekent dat je bij het niet komen opdagen nog steeds €130 betaalt. Meld je dus niet zomaar aan, en indien je jonger dan 18 bent laat je dan door je ouders aanmelden.

In twee stappen aanmelden

  • Rijschool machtigen
  • Aanmeldformulier invullen

Verplicht vanaf 1 maart 2021

Met de machtiging geeft de kandidaat toestemming om in zijn naam een theorie-examen te reserveren. Deze verplichte machtiging geldt voor de theorie-examens voor auto, motor en bromfiets die vanaf 1 maart 2021 afgenomen worden.

DigiD

Machtigen voor theorie-examens kan op mijn.cbr.nl, met de persoonlijke DigiD en het CBR-nummer van de opleider. Rijschool Modules nummer 7598u8.
De machtiging is 1 jaar geldig. De machtiging vervalt zodra de kandidaat slaagt voor het theorie-examen, of de machtiging weer intrekt.

Met de gekozen datum geeft u aan wat uw eerste voorkeur is. Deze datum staat pas vast zodra er een examen is gereserveerd. Geef daarom in de extra schrijfruimte aan op welke dagen u nog meer beschikbaar bent, om de kans te vergroten dat wij voor u een examen kunnen vastleggen.

Vanwege COVID-19 is het erg druk bij het CBR waardoor cursus- en examendata gewijzigd kunnen worden. Om te voorkomen dat u maandenlang moet wachten kan het zijn dat u buiten uw voorkeursdagen wordt ingepland. Desondanks proberen wij zoveel mogelijk rekening te houden met de door u opgegeven voorkeursdagen.

Hoe bent u bij ons terecht gekomen?

Vrienden en/of familieFacebookGoogle

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en bevestig deze te hebben gelezen en begrepen.