Een 1-daagse theoriecursus met hoge slagingskans – nog op dezelfde dag ga je op examen. Tijdens de theorieles zul je helemaal worden voorbereid op het CBR theorie-examen door middel van voorbeeldvragen die goed aansluiten op het werkelijke examen. Hierdoor krijg je een optimale voorbereiding die ervoor zorgt dat je in 1 keer zal slagen.

Auto theoriecursus in 1 of 2 dagen!

1-daagse cursus voor de auto

De theorieles begint om 7:00 uur. Na de theorieles zullen we gezamenlijk naar het CBR gaan waar je in de loop van de middag het theorie-examen aflegt.

2-daagse cursus voor de auto

Heb je moeite met de Nederlands taal? Dan raden we je de tweedaagse cursus aan. Je volgt twee keer de cursus, zodat je een grotere kans hebt om te slagen.

Professioneel klaslokaal

Bij veel rijscholen wordt bij de theoriecursus gebruik gemaakt van geïmproviseerde “klasjes” op zolder, in de schuur of een gehuurd zaaltje.
Wij beschikken over een volledig ingericht, professioneel leslokaal waar we de beschikking hebben over alle benodigde leermiddelen die nodig zijn om jou goed voor te bereiden op het theorie examen.

Privé-les

Werkt klassikaal les volgen voor jou niet zo goed of heb je om andere redenen behoefte aan een meer gerichte begeleiding? Ook dat kan. Wij bieden privé-lessen waarbij je in je eigen tempo en met volledig gerichte aandacht de les kunt volgen. Afhankelijk van jouw behoeftes en mogelijkheden is dit één op één of met hooguit één mede-cursist.

Helaas wordt er geen theorie-examen afgenomen in Leiden. We reserveren het theorie-examen bij verschillende CBR locaties. Wij zorgen voor het vervoer naar de examenlocatie en weer terug naar Leiden.

Als je zelf al een theorie-examen datum hebt gereserveerd voor de bij het CBR dan kan je alsnog bij ons een theoriecursus bestellen zonder een theorie-examen. De kosten zijn 50 euro.

De cursuslocatie is in Leiden, in een ruim cursuslokaal met airconditioning, een koelkast en een koffieautomaat zodat je met alle comfort kunt leren.
De minimumleeftijd voor het afleggen van het theorie-examen is 16 jaar.
Het theorie-examen wordt op dezelfde dag door ons gereserveerd na je aanmelding.
Zonder een geldig legitimatiebewijs is het niet mogelijk om het theorie-examen te maken. Op de dag van het examen moet je dus in het bezit zijn van een geldig legitimatiebewijs.

Onze ervaring is dat iedereen die goed Nederlands spreekt en goed oplet bij de cursus met gemak zijn theorie-examen haalt. Wij geven alleen maar les in de stof die terugkomt op het examen.

Wij kunnen niet garanderen dat je slaagt, want het enige wat wij niet kunnen doen is je tijdens het examen bijstaan om de juiste antwoorden in te voeren. Heb je echter de pech dat je zakt, dan is de volgende dagcursus gratis. Je betaalt dan alleen je theorie-examen en vervoerskosten.

De betaling kan per bank voltooid worden, na de registratie (zie je uitnodiging) of contant op de cursusdag.
Onze slagingspercentages zijn erg hoog. In de regel is het zo dat iedereen die goed Nederlands spreekt, op tijd aanwezig is en goed oplet tijdens de les, dezelfde dag ook slaagt.